marți, 25 octombrie 2016

În atenția particioantilor/reprezentanților care vor fi mandatati sa aduca voturile la AGN 2016

 Pentru participanti/reprezentantii care vor fi mandatati sa aduca voturile la AGN 2016 se vor asigura/deconta (dupa AGN) urmatoarele:
Mandatatilor, Presedintilor (administratorilor) CJ, membrilor CN - care urmeaza a achita din fonduri proprii cazarea si transportul -  li se deconteaza, in sistem individual (Decont B) cazarea (1 noapte - max.300 lei), transportul (mai putin avion), la care se vor atasa documentele justificative (chitante hotel, bonuri de benzina/bilete de tren) si li se acorda diurna (150 lei/participant) precum si o indemnizatie (300 lei/participant).
 - Deconturile individuale (formular B) se depun la CJ - se predau de participanti Presedintelui de CJ, care le va centralizeaza (prin adunarea tutror sumelor ce urmeaza a fi decontate) si suma totala rezultata se comunica (pe mail) la sediul central. 
 - De la sediul central se va transmite fiecarui Presedinte, prin mandat postal, suma totala -  rezultata din centralizarea Deconturilor, + [diuna (150 lei/participant) + indemnizatia (300 lei/participant)] , in numerar (suma totala/judet)
 - Presedintele CJ inmaneaza fiecarui titular de decont suma cuvenita, iar acesta din urma va semna de primire a banilor pe formularul de decont B/lista
 - Dupa achitarea sumelor respective, in cel mai scurt timp, Presedintii CJ vor transmite la sediu toate deconturile/listele (semnate de primirea banilor), insotite de documentele aferente.
 Participantii care doresc, pentru rezervari la hotel se pot adresa Hotelului International Bucuresti (tel. 021 323 7261 sau 0756 013333 - Dna Veronica Florea) si, in limita camerelor disponibile, daca precizeaza ca este membru OTDR, poate beneficia de tarife preferentiale. 
Va rugam sa ne confirmati participarea dumneavoastra la AGN 2016. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Calendar electoral 2020

  ANUNT CALENDAR ELECTORAL pentru AGN electiva 19 octombrie 2020   pentru alegerea membrilor Consiliului National al OTDR  28 august - 11 s...